SUPERSTAR

Me pakon Superstar ju përfitoni pastrim në detal të pjesës së jashtme dhe të brendshme të veturës suaj. Plus 5 sherbime extra: Carnauba Waxing, pastrim i kanaleve të kondicionerit, revitalizim i plastikave, aromatizim i veturës, dhe ozonim thermal.

STELLAR

Stellar është pako e përshtatshme për ty që ke blerë veturë të perdorur dhe dëshiron t'a përjetosh si të re me OOkm. Pako Stellar përfshinë trajtimin superstar plus 4 shërbime ekstra: polirim profesional, pastrim i motorit, ceramic coating can coat pro, ceramic coating xham Q2.

GALAXY

Me pakon Galaxy ju përfitoni trajtim superstar për pastrim në detal brenda dhe jashtë veturës suaj si dhe 8 shërbime ekstra: Ozonim thermal, aromatizim i veturës, pastrim i kanaleve të kondicionerit, pastrim i motorit dhe revitalizimi, polirim profesional, ceramic coating permanent, ceramic coating xhama, ceramic coating plastikët.

DUAL

Me pako Dual ju rinoni dhe mbroni veturën tuaj njëkohësisht. Dual përfshinë kombinimin e dy shërbimeve kryesore në përmirësimin dhe mbrojtjen e veturës tuaj.

SUPERNOVA

Me pakon Supernova ju përfitoni trajtim superstar për pastrim në detal brenda dhe jashtë veturës suaj si dhe 11 shërbime ekstra: Ozonim thermal, aromatizim i veturës, pastrim i kanaleve të kondicionerit, pastrim i motorit dhe revitalizimi, polirim premium, ceramic coating permanet, ceramic coating xham, ceramic coating ulëset, tapiceritë, felgat dhe plastikët.

PRO

Pako ideale për investime të shpejta në veturë. Trajtim superstar për pastrim të detajuar brenda dhe jashtë, plus polirim dhe coating. E gjitha kjo, për një paraqitje profesionale.

FLEX

Flex është pako e dizajnuar për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Me flex pako, ju do të trajtoni veturën me pakon superstar dhe do të keni fleksibilitet në zgjedhjen ku do të aplikoni polirimin.

Don’t hesitate to
contact us whenever!

Reach us out. Get to know more about our active promotional packages and offers. Combine your services and get the best out of your lifestyle.